Description
EKF 1111 TC | Пароконвектомат електро – 11 дек 1/1 GN: ця місткість найбільш користується попитом у шеф-кухарів середніх і великих ресторанів. Досить одного дотику до практичної і привабливої сенсорної панелі управління, щоб без зусиль працювати навіть з найскладнішими рецептами, розділеними на 9 етапів приготування з трьома швидкостями. Це обов’язковий предмет для приготування традиційних страв італійської кухні (лазання по-болонськи, каннеллоні, парміджано з баклажанів), а також вишуканих делікатесів кухонь всього світу, таких як запечена качка з апельсинами, фарширована індичка, муссака або рисова запіканка.
EKF 1111 TC | Пароконвектомат електро Tecnoeka 11 GN1/1 — швидке і просте в роботі обладнання, максимальна ефективність з серією Evolution!